Wie zijn jullie?

Wij zijn mensen die graag tijd doorbrengen in de natuur. We houden van uitstapjes buiten de stad om onze batterij op te laden. De naam van ons bedrijf is afgeleid van de 'ontsnapping uit de stad'. Omdat we op zoek waren naar een manier om comfortabele, meerdaagse vakantieritten te maken zonder te hoeven investeren in een camper, kwamen we op het idee van de Escape Box. Hiermee kun je met een hoge levensstandaard per voertuig naar mooie plekken reizen.

Waar en hoe worden Escape Boxen gemaakt?

Al onze producten worden gemaakt in Polen, in Gdańsk. Eerst worden de ontwerpen gemaakt en vervolgens wordt elke Escape Box met de hand geassembleerd door ervaren vakmensen, waardoor we in staat zijn om producten van de hoogste kwaliteit te leveren.

Zijn de materialen die je gebruikt veilig?

Alle materialen van de Escape Box zijn gebruiksvriendelijk en hebben de juiste goedkeuringen. Het hout is bedekt met olie die voldoet aan de goedkeuringen voor gebruik met voedsel, en de matrassen kunnen worden gebruikt door mensen met allergieën.

Past de Escape Box op mijn auto?

Als uw automodel niet op de lijst met bijpassende modellen staat, neem dan contact met ons op.

ZIJN ER WIJZIGINGEN NODIG VOOR DE MONTAGE VAN DE ESCAPE BOX?

Nee. De Escape Box vereist geen aanpassingen aan het voertuig. Het is voldoende om hem in de auto te plaatsen, hem vast te zetten met de meegeleverde spanbanden en hem aan te sluiten op de sigarettenaansteker in het voertuig.

HOE ZIET DE ESCAPE BOX ERUIT EN HOEVEEL MOET ER IN DE AUTO WORDEN GENSTALLEERD?

Bij de meeste voertuigen moet de derde zitrij worden opgeklapt. Plaats vervolgens de Escape Box-body (hiervoor zijn twee personen nodig) en zet deze op vier plaatsen vast. Het hele proces mag niet langer dan 15 minuten duren.

IS HET MOGELIJK DE ESCAPE BOX TE BEKIJKEN ALVORENS TE BESTELLEN?

We hebben een aantal voertuigen waarin onze Escape Boxen rijden, dus dat kan natuurlijk. Je kan het beste contact met ons opnemen.

HOE BESTEL JE DE ESCAPE BOX? IS HET MOGELIJK OM HEM TE VERZENDEN?

Dit kan via de website. Je kan uiteraard ook met ons contact opnemen. Wij bezorgen de Box op het opgegeven adres.

WAT IS DE LEVERTIJD VAN EEN BESTELLING? IS ER GARANTIE OP BOXEN?

Afhankelijk van de gekozen maat en afwerking is de levertijd 2 tot 6 weken. We geven twee jaar garantie op onze producten in de EU.

scroll down