Wat zit er in de Land Box

Klik op + om meer te zien:

1Uittrekbare keuken
2Koelkast en water
3Bed
4Matras
scroll down

Installeer de box in 15 minuten

U heeft geen gereedschap nodig om de Land Box in de auto te monteren. Het enige wat u nodig heeft is een tweede persoon en de meegeleverde transportbanden.

scroll down

Zet het bed in minder dan een minuut op en slaap waar u maar wilt

Het slaapgedeelte is ontworpen om de breedte van de auto optimaal te benutten. De matrassen zijn gemaakt van comfortabel schuim en de hoezen zijn zeer gemakkelijk apart te wassen.

scroll down

Trek de la uit en bereid een maaltijd

De lade en de uitklaptafel geven u een grote werkruimte om maaltijden te bereiden. Een snijplank met messen en bestek vergemakkelijken de bereiding van voedsel en een Dometic compressorkoelkast met vriesfunctie zorgt ervoor dat de drankjes koud blijven.

scroll down

Koken waar u maar wilt

De krachtige gasbrander kunt u uit de behuizing halen en in uw rugzak meenemen. De brander wordt aangedreven door 400 ml patronen of een kleine gasfles. De behuizing is eenvoudig op te tillen en schoon te maken in bijvoorbeeld een vaatwasser.

scroll down

Wassen en douchen, ook als er geen water voorhanden is.

De Tour Box is uitgerust met een 10 liter watertank met elektrische pomp. U kunt dus zelfs zonder stromend water een koude douche nemen of de afwas doen. In de Box vindt u een uittrekbare wasbak en een handdouche met een knop die u helpt veel water te besparen.

scroll down

Een keuken buiten de auto

U hoeft niet onder de klep van de auto te koken. U kunt met twee personen de lade uit de geleiders tillen, de meegeleverde poten monteren en de keuken bijvoorbeeld onder een luifel of in een tent gebruiken.

scroll down

Land Box past in:

Toyota Proace City

Peugeot Rifter

Citroën Berlingo

Opel Combo Life

VW Caddy

Ford Tourneo Connect

Toyota Land Cruiser

Land Rover Discovery

Als uw model niet in de lijst staat,
neem dan contact met ons op.
scroll down
scroll down